Women: soroll i pop


womendisco

Women
Dilluns, 2 de març del 2009 / 21:30 hores

Entrades sense numerar / 5 euros
Venda anticipada: Servicam i a la taquilla del Gran Teatre.
A la taquilla de l’Escorxador, una hora abans del començament del concert.

El mític Chad VanGaalen és el productor que, amb la seua empresa Flemish Eye, està darrere del primer disc de Women. El seu suport ha estat determinant per l’aportació de nous sons (una llavadora, una claveguera o radiocassets de doble platina), que han fet d’aquest disc de Women una aposta clara pel soroll i el pop dels cinquanta, una barreja que uneix dues coses que els agraden i que els situen en l’avantguarda de la música experimental.

El conjunt té una relació més enllà de la casual. Amics des de la infància i dos d’ells germans, en la seua música es deixa sentir un enteniment fruit dels anys que és molt difícil de trobar. Les veus dibuixen paisatges diferents als dels acords: davant de la foscor, una llum persistent; davant de l’elèctric, la realitat de l’ensomni. Malgrat açò, en el seu primer disc no hi ha ni una miqueta d’improvisació i conten que alguns dels temes els van gravar, fins i tot, trenta vegades, buscant l’harmonia perfecta.

El seu primer disc, el que vénen a presentar-nos a L’Escorxador, dura a penes mitja hora i conjuga elements tan contradictoris com interessants, tan nous com recognoscibles. Edifica un so per a després tirar-lo a baix en una proposta lo-fi que, molt més que una postura, és una actitud, una necessitat i un llenguatge propi pel que té de reinvenció.

També pot resultar-te interessant:

Llegir en castellà

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: