Tres interpretacions de la Poesia: Annie B. Sweet + Gonzalo Escarpa + Pedro Serrano


annie3

Dijous, 12 de març del 2009 / 21:30 hores
Entrada sense numerar / 5 euros
Venda anticipada: Servicam i a la taquilla del Gran Teatro.
A la taquilla de L’Escorxador, una hora abans de l’inici de l’espectacle .

Hi haurà servei de barra al bar de L’Escorxador.

chapa1La veu d’Annie B. Sweet arriba dolça i enèrgica (el sweet que acompanya el seu nom no és casualitat), i ambdues qualitats són el reflex de l’aventura en la qual continua immersa. El viatge utòpic a la capital és en ella una realitat i no podria haver-li donat millors resultats: una maqueta, una cançó en la banda sonora d’una sèrie de televisió (Cazadores de hombres, Antena 3), i la promesa del seu primer disc que veurà la llum en breu.

L’ombra de Russian Red és allargada però és injust que enfosquisca la trajectòria d’Annie B. Sweet, valedora per ella mateixa de la seua pròpia força, del seu caràcter vibrant i d’un domini innegable de l’harmonia que les situa ( ella, la seua guitarra i la seua veu), al centre de totes les mirades perquè el folk no és patrimoni de ningú però hi cabem tots.

gonzaloescarpa3

La Furibunda farándula de Gonzalo Escarpa és el complement perfecte al concert d’Annie B. Sweet. Un recital poètic acompanyat d’un potent muntatge audiovisual que cerca trobar i transmetre la paraula a través d’un joc basat en la necessitat de l’existència del públic. Una explosió poètica que cerca la comprensió del llenguatge, la seua experimentació i que condueix inevitablement al creixement per mitjà del coneixement mutu.

La música, la poesia cantada, la poesia parlada són totes parts d’un mateix univers que enllaça directament amb l’estat d’ànim, que manifesta els seus vèrtexs més rics en l’exposició pública i que només admetia com a tancament un recital poètic que confirmara allò vist i escoltat i que posara les bases per a poder tornar a veure i a escoltar.

pedroserranoblog

Amb el Poetos de Pedro Serrano es tanca el cercle que ens porta de la cançó a la poesia. Un camí que Pedro Serrano tanca a manera d’homenatge del que comença i s’atreveix, del que lluita per ser en els altres perquè tot sol no és quasi res. Amb Poetos es posa de manifest que ser escoltat és el requisit imprescindible per a parlar, i parlar, recitar, exposar-se a un mateix i al món, és el que ens diferencia de la resta d’animals i el que marca el cicle vital de les persones. Què millor que escoltar per a formar part de la vida d’algú, de la vida de tots.

També pot interesar-te:

llegir-en-castella

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: