Procediment de matriculació en cursos i tallers


cursostalleres

Hi ha dues modalitats d’inscripció en els cursos i tallers organitzats pel CCE L’ESCORXADOR, tot depenent del  grau d’especialització que es requerisca per a cada un d’ells:

1.- Cursos d’inscripció directa: inscripció per ordre d’arribada fins a completar-ne les places, complint les condicions que s’establisquen en cada cas (fitxa d’inscripció, pagament de quota, etc.).

2.- Cursos d’inscripció amb selecció prèvia: la inscripció a aquests requerirà la presentació, dins del termini, de la documentació necessària (curriculum vitae, memòria, projecte, etc.), la qual es valorarà en funció dels objectius del curs, el seu nivell d’especialització i el perfil del participant a qui va destinat.

Procediment d’inscripció

Adquireixen la qualitat d’alumnes dels cursos i tallers organitzats pel CCE L’ESCORXADOR, aquelles persones que complisquen amb els requisits d’ingrés, que hagen estat expressament admesos i que realitzen oportunament els tràmits d’inscripció i de matriculació.

 

PASSOS QUE CAL SEGUIR

PAS  1.- Preinscripció

La sol·licitud de preinscripció als cursos i tallers es realitzarà omplint la fitxa corresponent, que estarà a disposició de les persones interessades a les oficines del  CCCE L’Escorxador i en la pàgina web del centre.

Una vegada emplenada correctament i amb el document o els documents que, si és el cas, es  requerisquen, haurà de lliurar-se presencialment (a les oficines del CCCE L’Escorxador de 9.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h, de dilluns a dijous, i els divendres de 9.00 a 14.00 h), o per correu electrònic (info@centrelescorxador.com).

El termini límit per a la presentació de preinscripcions acabarà 7 dies naturals abans de la  data del començament del curs o taller.

Una vegada complits tots els requisits, les places s’adjudicaran per ordre cronològic de recepció  (data i hora), per part del CCCE L’Escorxador. Aquest criteri se seguirà tant si la fitxa de preinscripció s’efectua presencialment a les oficines, com si es fa a través de correu electrònic.

PAS  2.- Comunicació

El primer dia hàbil següent a l’acabament del termini per a la presentació de les preinscripcions, es comunicaran les admissions així com els passos que cal seguir per a formalitzar la matrícula.

PAS  3.- Matriculació

El termini per a efectuar el pagament, una vegada comunicada la seua admissió, serà de tres dies hàbils.

La matriculació quedarà confirmada amb el justificant de pagament degudament lliurat a les oficines del CCE L’Escorxador (de 9.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h, de dilluns a dijous, i els divendres de 9.00 a 14.00 h).

PAS  4.- Condicions de pagament / devolució

Segons l’Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis o la realització d’activitats al Centre de Cultura Contemporània L’Escorxador, de data 23 de desembre del 2008:

“Quan, per causes no imputables a la persona obligada al pagament del preu, el servei o l’activitat no es preste o no es desenvolupe serà procedent la devolució de l’import corresponent”.

Les matrícules només podran ser anul·lades per aquelles persones que les van efectuar mitjançant un document escrit que fonamente els motius o les causes de l’anul·lació, que haurà de ser lliurar personalment al CCE L’Escorxador. La devolució de l’import es durà a terme pels mitjans que en cada moment s’hi establisquen.

Llegir en castellà

Anuncios

2 comentarios en “Procediment de matriculació en cursos i tallers”

 1. palco nº5 Says:

  Hola!
  Estoy un tanto indignada en la selección de personal para realizar el cursillo que se realizará de tecnica y maderial MUDANCES. Pues una vez ya plasmada mi opinión y desagrado, para la gente que no sea seleccionada por curriculum ¿cabe la posibilidad que pueda asistir como oyente?

  Espero vuestra contestación con la mayor brevedad y deseo que para proximos cursos no se haga una selección de personal.

  un saludo!

 2. escorxador Says:

  Hola, Palco nº5, para ver si puedes asistir como ayente al curso es mejor que te dirijas a info@centrelescorxador.com y les hagas la consulta. Saludos.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: