Altres mons amb Boix + Escuín + Hikikomori


hikikomori

Eduardo Boix + Nacho Escuín / Hikikomori
Dijous, 26 de març del 2009 / 21:00 hores

Entrada lliure.

chapa1

Tanquem l’etapa a L’Escorxador de Nosomostanraros.com?? amb un espectacle audiovisual on poesia, vídeo i música cobren protagonisme com a expressions totes d’universos personals, complexos i enriquidors. Tres veus que, emparades en la videocreació i les propostes més innovadores, ens relataran experiències quotidianes en mons de vegades aliens però sempre coneguts. Les veus seran els instruments d’uns ritmes contemporanis que troben en la poesia un llenguatge versàtil, il•limitat, simbòlic i, per tot això, necessari. Una eina de comunicació universal per a un temps en el qual els diàlegs estan plagats de silencis.

Eduardo Boix i Nacho Escuín han fet de la creació poètica un arma de denúncia social, una font de narració d’emocions i sentiments, un instrument de transmissió de coneixements. El seu muntatge audiovisual, on les veus estaran acompanyades per elements multidisciplinaris, elaboraran un espectacle únic, creat en exclusiva per a L’Escorxador, en el qual tots podrem reconéixer i reconéixer-nos, acompanyant-los en un viatge pels seus mons, que també són els nostres.

Hikikomori han estat capaços de crear tot un univers de ficció a partir d’un projecte de base musical que recorre totes les branques de les noves tendències musicals articulades sobre la base de temes molt dispars inspirats en la ciència ficció o en la quotidianeïtat més pròxima. La seua proposta única és una invenció en cada posada en escena, un naixement i mort en cada actuació. Assistir al seu concert és entrar a formar part de la seua no-història.

Com va dir Paul Éluard, “Hi ha altres mons…, però estan en aquest”, i aquesta combinació de Boix + Escuín + Hikikomori és la plasmació perfecta d’aquesta afirmació. Un espectacle que no deixarà a ningú indiferent.

llegir-en-castella

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: